safari 750x100

help animalsPe străzile Timişoarei şi pe terenurile virane aflate între oraş şi localităţile limitrofe hoinăresc mulţi câini fără stăpân, care reprezintă un real pericol pentru cetăţeni, mai ales acum în timpul iernii, fiindcă sunt flămânzi şi disperaţi.
În acest moment, adăpostul aparţinător primăriei nu face faţă situaţiei. De aceea un grup de tineri reuniţi în Asociaţia Help For Animals Flavia&Barbeş vor construi unul nou întins pe 3 ha, lângă Timişoara.
 “Dorim să construim un adăpost pe 2 hectare chiar 3 hectare de teren care să includă şi un parc pentru cei care doresc să vină să îşi petreacă timpul cu căţeii, care vor avea nevoie de o alinare şi de un prieten. În urma multor mesaje venite de la cetăţeni ne-am decis să punem în practică acest proiect. Acum suntem neputincioşi să facem faţă situaţiei. Nu putem să intervenim peste tot unde suntem solicitaţi. Sunt mulţi câini fără stăpân pe străzi, şi nu avem spaţiu să îi strângem pe toţi. Chiar nu putem ajuta când este nevoie de noi şi din acest motiv am hotărât ca partea de vest a ţării să aibe un adăpost cu porţile deschise indiferent de zi sau noapte să putem ajută când va fi nevoie”, spune Cristian Barbeş. Detalii la tel:0761.062.508 sau paypal Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. “Orice mică donaţie din partea ta înseamnă un pas înainte în realizarea acestui proiect, nu rămâneţi indiferenţi este nevoie de ajutorul tuturor. De asemeena, toţi cei care au posibilitatea de a adopta câini acum au ocazia. Noi am adăugat încă 6 membri ai familiei cu care am făcut Crăciunul. Cei care puteţi şi aveţi posibilitatea, luaţi-i şi oferiţi-le un cămin plin de iubire. Această pufoşenie se afla în staţia de autobuz în centrul comunei Moşniţa Nouă. Aştepta o mângâiere sau ceva de mâncare. Nimeni, nimic. Am întors maşina şi nu am ezitat să o ajutăm, mai ales că este un drum intens circulat şi deja ne-am săturat să vedem pe marginea drumurilor căţei loviţi de maşină”, mai spune Cristian.