safari 750x100

auto arad 35439900Şoferii are circulă pe autostrada Arad – Nădlac au fost atenţionaţi de autorităţi, vineri dimineaţă, asupra faptului că pe segmentul cuprins între Pecica şi frontieră ar putea apărea obiecte pe partea carosabilă, după ce vântul a rupt balize antiorbire aflate pe mijlocul drumului.
Panourile electronice care transmit informaţii şoferilor care circulă pe autostrada Arad-Nădlac au afişat, vineri dimineaţă, un mesaj de avertizare conform cărora, pe segmentul cuprins între Pecica şi Nădlac, în dreptul localităţii Pereg, există pericolul apariţiei unor obiecte pe partea carosabilă, care ar putea afecta traficul.
Reprezentanţii Poliţiei Autostrăzi au declarat, pentru News.ro, că mai multe balize antiorbire de pe mijlocul autostrăzii au fost smulse de rafalele de vânt.
Balizele au căzut în zona mediană, nu pe partea carosabilă, însă pentru că vântul e puternic, iar acestea sunt uşoare, din plastic, ar putea fi mutate pe drum, de aceea a fost nevoie de transmiterea unui mesaj de avertizare, potrivit surselor citate
Traficul nu este afectat, însă şoferilor li s-a recomandat să fie prudenţi în zonă şi să reducă viteza, conform news.ro.
Balizele rupte au fost observate pe ecranele Centrului de Monitorizare a Traficului de la Pecica, pe autostradă fiind în funcţiune mai multe camere de supraveghere.
Echipaje de muncitori s-au deplasat la faţa locului pentru a ridica balizele şi pentru a evalua pagubele, pentru că în acest moment nu se ştie exact câte au fost rupte.
Judeţul Arad se afla, vineri dimineaţă, sub atenţionate cod galben de vânt puternic.