750 100 2017

soareceUn șoarece mort la spitalul din Reșița a fost găsit la Unitatea de Primiri Urgențe. Unul dintre pacienți a filmat leșul rozătoarei și a publicat imaginile pe Internet.

Reprezentanții spitalului susțin că acest lucru nu face decât să demonstreze eficiența deratizării.
Imaginile au fost suprinse de un bărbat din Reșița care a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe, cu câteva ore înainte de trecerea în nou an. În salon a găsit cearceafuri pătate, iar, într-un colț, nu departe de paturile pacienților, era un șoarece mort.
Uluit, omul a publicat imaginile pe Internet și așa au aflat despre șoarecele mort și cei din conducerea Spitalului Județean de Urgență Reșița. Aceștia susțin că deratizarea a fost făcută chiar în luna decembrie 2016.
„E același salon din care s-au furat pături, salon în care stau de obicei oamenii străzii. Nu e salonul de urgență majoră. E un salon mai izolat. Deratizare se face, prin contract, de cel puțin 3 ori pe an, ultima fiind efectuată pe la jumătatea lunii decembrie. Asta și dovedește că e eficientă deratizarea pentru că șoarecii intră și mor”, a declarat, pentru Express de Banat, Violeta Florea, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Reșița.
Mai mult, reprezentanții spitalului susțin că în locul în care a fost descoperit șoarecele mort se face curățenie de cel puțin trei ori pe zi, însă ușa stă în permanență deschisă, așa că pot intra oricând șoareci de pe stradă.