750 100 2017

  • Accesări: 503

porumb

Părinții sunt chemați cu copiii în Piața Victoriei din Timișoara pentru a... hrăni porumbeii. Acțiunea vine după ce Protecția Copilului a transmis că prezența copiilor la protestele antiguvernamentale poate fi sancționată cu amenzi de până la 10.000 de lei.
Sâmbătă, la Timișoara, părinți și copiii sunt chemați în centrul urbei, Piața Victoriei, să hrănescă porumbeii. Acțiunea începe la ora 13 și vor fi și... cântecele.

„Mămici cu copii, dar nu numai mămici, ci și alți timișoreni, sunt așteptați cu toții sâmbătă în Piața Victoriei la ora 13 pentru a hrăni porumbeii. Este recomandat să aduceți grâu sau altă hrană pentru porumbei. Va exista și la fața locului hrană oferită de organizatori, însă este posibil să nu fie de ajuns. Iar ca să nu ne speriem de intimidările PSD pornite prin Protecția Copilului precizăm că prezența copiilor la acest eveniment nu contravine în vreun fel legislației în vigoare.
Vor fi și cântece pentru copii, iar cei mari vor primi banderole #rezist”, scrie pe pagina de Facbeook a evenimentului (https://www.facebook.com/events/1214594845284271/) „Hrănim porumbeii, nu corupția”.